Hmm czy ktoś może interesuje się tą dziedziną sportu? Oddał serce jednej jedynej drużynie? A może kilku? Ulubiony piłkarz? Opinia o meczy? Może podyskutujemy?
Moja drużyna ukochana to Wisła Kraków.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 11:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pfff po prostu bylismy lepsi
ale patrzac na poziom naszej ekstraklasy to naprawde wstyd wogole brac udzial w jakis Europejskich rozgrywkach jak slaby poziom musi byc pilki noznej jak taki Brozek zostaje pilkarzem sezonu
Pfff po prostu bylismy lepsi
ale patrzac na poziom naszej ekstraklasy to naprawde wstyd wogole brac udzial w jakis Europejskich rozgrywkach jak slaby poziom musi byc pilki noznej jak taki Brozek zostaje pilkarzem sezonu
no cóż nasza piłkę trzeba traktować trochę z przymrożeniem oka Jako rozrywkę nie zawodowstwo haha
to i ja sie wypowiem.z polski to LECH POZNAN.ze swiatowej pilki to niegdys juventus turyn a obecnie BARCELONA.co do polskiej pilki to zal za serce chwyta ze jest jak jest.dobrze robia ci co szybko uciekaja z naszego podworka.wisla zdobyla mistrzostwo tylko dzieki glupocie lecha, ktory po odpadnieciu z pucharu uefa poddal sie bo inaczej tego nazwac nie potrafie.rozsypal sie doszczetnie za to barca mnie nie zawiodla!!!potrojna korona i co najwazniejsze ogranie w finale LM menczester.
Lech sie "przegrał" po prostu. Za duzo meczy, za malo przygotowania i sie druzynka posypala Ja bylam przekonana ze Lech bedzie mistrzem. Pomimo mojej sympatii do Wisly patrzylam na jej gre realnie. No ale Lech mnie zawiodl a Wisla nie
Lech sie "przegrał" po prostu. Za duzo meczy, za malo przygotowania i sie druzynka posypala Ja bylam przekonana ze Lech bedzie mistrzem. Pomimo mojej sympatii do Wisly patrzylam na jej gre realnie. No ale Lech mnie zawiodl a Wisla nie
zgodze sie z twym stwierdzeniem.ale zauwaz ze dopoki grali w uefa to i w lidze im szlo.a po odpadnieciu z pucharu posypalo sie i na wlasnym boisku.w sumie nie ma co gdybac.dali ciala i juz.
no to ja nie lubię polskiej mpiłki w ogóle... odrzuca mnie powinni ją zamknąć na 2-3 lata i wyp... wszystkich tych skorumpowanych ludzi. to by wszystko oczyściło i rozgrywki by były 100 razy lepsze.
Według mnie głównym problemem polskiej piłki jest PZPN. Co oni odwalają to jest szok. Według mnie Lato jest jeszcze gorszy niż Listkiewicz. Ekstraklasa S.A. niby próbuje wprowadzić jakiś porządek, jednak mam wrażenie że są cały czas za słabi na tych leśnych dziadów. Oczywiście korupcja wśród piłkarzy też nie jest godna pochwał, ale mi przynajmniej aż tak to nie przeszkadza jak wspomniany PZPN. Może jestem naiwny tym podejściem, ale takie mam już zdanie i kropka
Teraz kiedy bukmacherzy są internetowi wykrycie ustawiania meczów pod siebie wśród piłkarzy jest jeszcze trudniejsze do wykrycia i to mnie trochę przeraża.
A tak poza tym to kibicuje Lechowi, niestety 3 zmianowa praca nie pozwala być na każdym meczu na Bułgarskiej.
Ja tez lubie ogladac pilke nozna, ale polskiej ligi nie ogladam bo slaby poziom. Mecze pucharowe polskich druzyn zawsze mnie interesuja i nie odpuszczam. Ulubionej druzyny nie mam. Pewnie dlatego ze jestem troche obiezyswiatem i nie zdazylem zakorzenic na dlugo w jednym miejscu Teraz niby to Warszawa ale zawsze kibicuje kazdej polskiej druzynie, ktora walczy w rozgrywkach europejskich. Zawsze z sympatia patrze na Wisle, Lecha, czy Legie bo to obecnie najlepsze druzyny, ale swojego czasu kibicowalem tez Belchatowianom czy Lubinianom. Szkoda tylko ze krotko emocjonujemy sie rozgrywkami pucharowymi z udzialem naszych druzyn, a powod jest jeden - > kasa
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Nie tylko lubię ale i czynnie kibicuje Lechowi Poznań,chodzę na mecze śmigam na wyjazdy więc TYLKO LECH POZNAŃ !! a z zagranicznych to nie mam jakiejś tam ulubionej jest kilka ekip do których czuje jakąś tam sympatie ale nic szczególnego...
lepiej nie, bo jeszcze wojna na forum się zacznie, a nikt tego nie chce
a tam wojna ewentualnie mała różnica zdań ale przecież my tu wszyscy tolerancyjni jesteśmy
A za Bayernem to sądzę że większość Polaków nie przepada
Jeżeli chodzi o piłkarzy to jednym z najlepszych napewno jest Messi.
A co sądzicie o transferze Cristiano Ronaldo ? Mi się wydaje że to przegięcie żeby płacić za piłkarza 94 mln dol, choć muszę przyznać, że kiedy nie gra samolubnie pod publike to jest genialny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum