Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2003 Posty: 193 Skąd: Konin
Wysłany: Pią Paź 19, 2012 05:44
Witaj, TomP myśle że te pierwsze mają trochę lepszy kształt do naszych autek serii 400. Jak miałem 416 to miałem szare oryginały gumowe z logo - były super. Teraz szukam dywaników (gumowych i wełnianych) do dwóch aut R75 i R45, na "aledrogo" czyli Allegro jest trochę tego towaru. Z tego co wiem to Tomik z (tomateam.pl) ma duży wybór, można też uchodzić używki u Adama w Zakroczymiu lub ART-BIZAR w Ciechanowie lub u gościa w Płocku. Myślę że kształt pierwszych jest lepszy ale kolor tych drugich jest ciekawszy - jakie masz auto (jaki kolor tapicerki)?
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2003 Posty: 193 Skąd: Konin
Wysłany: Pią Paź 19, 2012 16:27
W odpowiedzi dla szoso - zgadza się z Tobą że rynienki się przydają.
Informacja dla all - ja też bym wybrał te pierwsze - mnie też czeka zakup gumowych wkładek na zimę do dwóch aut i nie wiem czego chcę. Środki: R45 to oliwka (auto zielone), R75 to jasne coś z czarną skórą (auto beżowe) - może podpowiecie co kupić do czego
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
ja mam wnętrze beżowe i czarne dywaniki gumowe, nie rozczulałem się nad tym tak jak wy tutaj
gumowe są tylko na zimę, na lato mam szare welurowe oryginalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum