No właśnie chyba "najcieńsze" z oferty fabrycznej rovera, jakieś kasetowe z wyjściem tylko na zmieniarkę. To jest chyba Alpine Symphony. I tak się zastanawiam co z tym zrobić, przydałoby się wyjście na USB, albo czytnik SD. Oczywiście mogę sobie zakupić jakieś ale pewnie wtedy stracę kontrolę z kierownicy.
Przez jakiś czas używałem tej kasetki wraz odtwarzaczem mp3 SanDisk, który miał również czytnik kart microSD. Jakością nie powalało ale dało się słuchać jednak lepszym rozwiązaniem kupno jakiegoś radyjka CD/MP3...
Ostatnio zmieniony przez Pływak Nie Cze 07, 2009 19:03, w całości zmieniany 1 raz
blazi [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 18:49
Nawet bym się zdecydował na zakup jakiegoś "kombajnu" (usb, sd, bluetooth, cd, mp3....) tylko chciałbym mieć nadal sterowanie z kierownicy, a nie wiem co będzie jak podepnę jakiś inny sprzęt.
Fajna sprawa. Sprzedawca oferuje urządzenie do różnych marek samochodów. Trzeba by było zapytać się go, czy urządzenie to będzie współpracować z Twoim sprzętem.
jak ktoś rozkmini czy to do R75 Symphony sie da podłączyć to takie coś by mi idealnie podpasowało
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tu masz listę samochodów do jakich jest ta "zmieniarka" http://www.xcarlink.com/cars.asp Rovera niestety nie ma ale może radio było montowane tez w innych samochodach? Do każdego auta jest opis z jakimi odtwarzaczami współpracuje...
no właśnie jest BMW ale czy zmieniarki z BMW współpracują z Roverowymi radiami? może z tym z dużą navi tak bo po fotkach widać że podone w BMW montowali
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum