Ja tylko powiem, ze rowniez kupowalem nie dawno chlodnice (luty 2009) i mialem do wyboru nowe jak i uzywane...nowe dostepne na allegro zamienniki pt. "NOWA CHLODNICA Z HURTOWNI HIT" kosztowaly mniej wiecej 170-180zl. Nowa oryginalna to nawet sie nie interesowalem ile, natomiast wlasnie na forum znalazlem uzytkownika, ktory mial kilka czesci od Roverka na sprzedaz, zadzwonilem i mowil, ze ma dwie, jedna w gorszym stanie za 150, druga w lepszym za 200 z auta, ktore mialo niby 70tys przebiegu...zdecydowalem sie na takowa i rzeczywiscie to byl najlepszy interes bo mam oryginal valeo w świetnym stanie!
Nasze chlodnice maja tendencje do niszczenia uzebrowania oraz do tego bialego nalotu...nie wiem dokladnie co to jest, niemniej jednak chlodnica, ktora kupilem nie miala nalotu a zeberka w kilku miejscach lekko skrzywione!
Reasumujac polecam nowke oryginal lub uzywany oryginal w naprawde dobrym stanie!! Nic innego...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 13:35
faecd napisał/a:
niemniej jednak chlodnica, ktora kupilem nie miala nalotu a zeberka w kilku miejscach lekko skrzywione!
Nowa (zamiennik) tez nie ma nalotu i wgniotek . Ja osobiscie wolalbym jezdzic z przekonaniem, ze mam nowa i w 100% drozna od srodka chlodnice choc nieorginalna.
...zdecydowalem sie na takowa i rzeczywiscie to byl najlepszy interes bo mam oryginal valeo w świetnym stanie!
nono to gratuluje ale nie często można tak trafić...wole kupić nowy zamiennik i mieć pewność że sobie pojeżdzę a nie kupić używaną nie wiadomo w jakim faktycznie stanie i za jakiś czas znowu wymieniać na nowa
aaa zapomnialem napisac, ze wszysycy odmawiali mi te zamienniki, ze podobno liche sa i szybko sie sypia...no nie wiem...generalnie nic dobrego o nich nie slyszalem:/
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 16:54
zgodze sie z NEOSS'em ja osobiscie zakupilem zamiennik tani jakis i jest ok ale poprzednio mialem problemy z chlodnica zamiennikiem... lepiej uzywke z angola jakas w dobrym stanie i po problemach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum