Wysłany: Czw Lip 09, 2009 07:59 Międzyrzecki Rejon Umocniony - spot z przygodą :)
Ponieważ w wątku o spotach turystycznych narodziła się koncepcja wyjazdu do Międzyrzecza(woj. lubuskie) a dokładnie do MRU (Międzyrzecki Rejon Umocniony) gdzie możemy pozwiedzać bunkry poniemieckie, całą infrastrukturę z tym związaną, pooglądać nietoperze które zamieszkują te bunkry....
krótko: kto jest chętny?
podaje dokładny link tu ooo -> http://www.bunkry.pl/zwiedzanie.php?lang=pl
tam możecie znaleźć dokładne informacje czego można się spodziewać, jak to wygląda i co tam jest.
Ogólnie klimat niepowtarzalny. Sam osobiście byłem... ale tylko z zewnątrz i to na perę minut. Chciałbym się właśnie wybrać na taką full wypas wycieczkę
Okres teraz mamy taki fajny ciepły dni jasne są długie...
Piszcie kto jest chętny i ewentualnie jakie terminy Wam pasują.
"Zbierzmy się w kupe bo w kupie raźniej"
Ostatnio zmieniony przez xROnx Czw Sie 06, 2009 22:38, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 07:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja chętnie, ale z racji zmiany pracy, to ustalcie termin, a ja jak będę mogł to się dostosuje.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
WITAM.OSOBIŚCIE ZWIEDZAŁEM TE BUNKRY W ŚRODKU I NA ZEWNĄTRZ .NAPRAWDĘ WARTO TAM POJECHAĆ.GORĄCO POLECAM .KAŻDY KTO SIĘ TAM WYBIERZE NIE BĘDZIE ŻAŁOWAŁ.MIESZKAM TROSZKĘ DALEKO BO SAM BYM SIĘ TAM WYBRAŁ.NAPRAWDĘ WARTO .MOŻNA MIŁO SPĘDZIĆ CZAS I POZNAĆ TROCHĘ HISTORII .GORĄCO POLECAM MIĘDZYRZECKI REJON UMOCNIONY.
DJAUGUST
terminy terminy...
no dobra. to ja podrzucam kilka propozycji.
wychodzę z założenia że w rachube wchodzi weekend.
więc tak:
25.07, 26.07
15.08, 16.08
22.08, 23.08
29.08, 30.08
... oczywiście 2009
no chyba że większość będzie chciała w tygodniu wtedy niechaj rzuca propozycjami gdyż wtedy w gre wchodzi urlop (przynajmniej dla mnie)
xROnx, chyba nadmiar demokracji jest w tym momencie niewskazany
Rzucasz dwie daty do wyboru i trzeba się wpisać na listę. Bo inaczej wszyscy napiszą "podaj termin, mi każdy pasuje", a potem część ludzi i tak się wycofa, bo nie będą mogli lub nie będą chcieli
Dla mnie 15-16.08 na 100% odpada - Regaty DZ na Mazurach.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja chce jechac tylko nie sam, tzn. zebym nie przybyl jako jeden, jedyny reprezentant
Roverkowy
termin weekendowy jest mi pasowny kazdy. Chyba , ze wyjdzie cos nieprzewidywalnego.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja chce jechac tylko nie sam, tzn. zebym nie przybyl jako jeden, jedyny reprezentant Roverkowy
ja też
wczoraj w TV mówili że otwarli nowy szlak turystyczny więc atrakcji jest jeszcze więcej
ja był był skłonny na termin 25 lub 26. 07 czyli ten za 2 tygodnie. Jest to taki termin gdzie jeszcze możemy odwołać inne plany bądż przesunąć je na rzecz właśnie takiej wycieczki....
xROnx podaj jak przedstawia sie sprawam z mozliwoscia ziwedzania, czy jest koniecznosc wczesniejszego rezerwowania biletow itp. Ja jakbym przyjechal to bylby najazd szwedzki /z rodzina ze Szwecji - 4 osoby/. Czy sa wyznaczone godziny wejsc do tych "piwnic". Jezeli tak to w jakich godzinach to ma miejsce. Ponadto czy sa mozliwosci noclegowe, gdzie i w jakich cenach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum