Wysłany: Pią Lip 10, 2009 06:48 [R25 1,6 2001r. ] osłona silnika HELP ME !!!
Witam od dłuższego czasu borykam się z dużym problem w moim 25,a dokładniej z wodą i brudem który dostaje się na silnik.Czy istnieje możliwość dopasowania innej osłony pod silnik do modelu 25 z silnikiem 1,6.Wiem że ten temat był już poruszany wielokrotnie,ale nie znalazłem konkretnej wypowiedzi.Może ktoś z was bawił się w przerabianie np.osłony z roverka 25 diselka??
Ostatnio zmieniony przez mar1372 Pią Lip 10, 2009 13:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 06:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poszukaj na Allegro osłony do r200. Na allegro wystawia je firma która je sama robi i jak dobrze pamiętam są z Warszawy. Kiedyś zamawiałem od nich nową osłonę do 25 ITD, i z wykonania jestem bardzo zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum