Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 19:50 kenwood 4044 lub 3044
Nosze sie z checia kupna, moze ktoś ma i orientuje sie jak jest z przeglądaniem plików i ścieżek na płycie. Chodzi głównie o to czy podczas gdy gra jakis utwór, moge przegladac bez przerywania tego utwóru zawartośc płytki. i czy podczas jakichkolwiek manewrów z korektorem dzwieku nie przerywa utworu jakbym przewijal. nie ma takiego modelu w okolicznych sklepach, podłaczałem na próbe jakiegoś starszego kenwooda ( bez możliwości przeglądania płytki) i podczas ustawiania korektora pikał i a muzyka była przerywana.
A powiedzcie mi koledzy jak zrobić, żeby radyjko nie przechodziło ciągle w tryb demo. Słucham powiedzmy radia i guziczkiem display przełączam na RDS i po około 5 min wraca do demówki. Dzieje się tak zawsze, czy to radio czy na usb.
A powiedzcie mi koledzy jak zrobić, żeby radyjko nie przechodziło ciągle w tryb demo. Słucham powiedzmy radia i guziczkiem display przełączam na RDS i po około 5 min wraca do demówki. Dzieje się tak zawsze, czy to radio czy na usb.
Radyjko 4044
Instrukcji nie dostał? Jest tam napisane jak wyłączyć tryb demo no chyba, że nie masz to moge jej poszukać bo już nie pamiętał jak to sie wyłączało...
Wracając do tematu spokojnie i wygodnie można przeglądać płytkę podczas słuchania, a co do przerywania przy korekcji dźwięku to dźwięk przerywany jest dosłownie na sekundę tylko przy zmianie stopnia podbicia basu i wyboru ustawień predefiniowanych typu rock, pop itd. Przy zmianie ustawień tonów niskich, wysokich, średnich, balansu tył-przód, prawo-lewo korekcja wprowadzana jest "na żywo" bez przerywania odtwarzania.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum