Ponoć nie ma głupich pytań, ale
Nie świeciły mi się żarówki w schowku i bagażniku, więc postanowiłem to sprawdzić... myślałem że to wina żarówek ale kiedy je wymieniłem dalej się nie świecą, w instrukcji szukałem bezpiecznika od tych żaróweczek ale nic nie znalazłem. Jaka może być przyczyna tej awarii
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pon Gru 10, 2007 22:55 ]
jeśli chodzi o schowek, to polecam w takim razie ściągniecie sobie RAVE - 5 pytanie w tym samym technicznym FAQ tam są schematy na podstawie któych można spróbować znależć bezpiecznik lub inną przyczynę awarii
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 12:36
R-200 napisał/a:
Jasiu a masz dobrą żarówkę
jasiu87 napisał/a:
Ponoć nie ma głupich pytań, ale
Nie świeciły mi się żarówki w schowku i bagażniku, więc postanowiłem to sprawdzić... myślałem że to wina żarówek ale kiedy je wymieniłem dalej się nie świecą, w instrukcji szukałem bezpiecznika od tych żaróweczek ale nic nie znalazłem. Jaka może być przyczyna tej awarii
U mnie w bagażniku nie świeciło, no a powodem była wyłamana taka blaszka w zamku klapy, żarówka nie świeciła wogóle, natomiast świeciła kontrolka otwartego bagażnika, żaróweczke ktoś odłączył, bo świeciła się cały czas... niestety teraz wyciągnołem blaszke z zamka całkiem i założyłem taki malutki włącznik manualny i tak kocham mojego roverka
Widze, że temat stary troche, ale muszę odświeżyć.
Posiadam R25 i racja jest taka, że w schowku świeci się światło tylko na włączonych światłach pozycyjnych i dalej.. a jeśli chciałbym, żeby świeciło się zawsze przy jego otwarciu? Podejrzewam, że trzebaby przełożyć kabel zasilający do kabla, który bierze zasilanie bezpośrednio z akumulatora.. czy robił ktoś coś takiego? może jakieś pomysły? może podłączyć się pod zasilanie oświetlenia kabiny? w rave jakoś nie umiem tego zlokalizowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum