Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam,ma do wymiany i poszukuje w Warszawie sklepu gdzie dostane napewno pasujace. Dzwoniłem po paru sklepach ale kazdy chce na wzor stare.Nie bardzo mi to pasuje bo chce kupic wcześniej i wymienic u mechanika poza Wawą
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 03, 2011 23:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 21:36
Lepiej oddaj do regeneracji, taniej wyjdzie i szybciej
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
nie mam nr ale na ul.stawki masz sklep na terenie szkoły zaraz przed stacją shell ,zjeździłem pół warszawy jak szukałem szczotek do dmuchawy a tam cyk i odręki
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum