Wysłany: Sob Lip 25, 2009 12:12 [R 416] klamka tylna
Witam mam nastepujacy problem... polamala mi sie tylna lewa klamka i nigdzie nie moge dostac w takim koloze jest to kolor bezowy... jezeli ktos ma cos takiego to prosze o PW
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 12:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 36 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 13:20
to chyba jakiś feler tych klamek.... mi też się połamała... szczerze mówiąc połamały mi się obie (!) tylne wewnętrzne klamki. Moim R416 jezdze sam... wiec az tak bardzo mi to nie przeszkadza.
wybieram się wkrótce na szrot po pare części więc jak starczy tych klamek to i Tobie przywioze
to połamała się klamka, czy ten plastik w którym siedzi?
jeśli klamka, to chyba nie problem kupić w innym kolorze, wyciągnąć z tego plastiku i przełożyć do starego
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 157 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 20:00
Daj sobie spokój z lakiernikiem.Wyślij ojca lepiej dziadka do sklepu gdzie dobierają lakiery.Jak sam pójdziesz to Cie mogą opieprzyć ,że zawracasz im głowę pierdołami.
_________________ ...pędzą konie po betonie w szarej mgle...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum