witam
od kiedy kupilem auto bylem swiecie przekonany ze moj silniczek ma 101KM
tyle ze ostatnio ktos wziol moj dowod od roweka i zapytal ile mam kucy no a ja ze 101 i haslo a kw ma 85 to bedzie wiecej
wiec mowie kurcze mam 113KM choc nie wiem czy w 45 tyle mialy z 2000r ale jescze przeliczenie 85x1,36 i ku mojemu zdziwieniu ukazuje sie ponad 115
i teraz pytanie do was czy to wogole mozliwe czy to blad w dowodzie??
i po dluzszym zastanowieniu mysle ze jest zaslaby na te 115kucy
predkosc max wedlug licznika na 15" to 185KM/H z 3-osobami na pokladzie (nawigacja pokazywala 175)
moze ktos mnie doinformuje o co w tym chodzi
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 22:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Błąd w dowodzie rejestracyjnym.
Proszę używać znaków interpunkcyjnych w swoich postach. Poza tym "rowerek" ze 115 KM to niezły musi być.
A jeśli chcesz się dowiedzieć, jakie silniki miały 45, to wystarczy zajrzeć na stronę klubową.
tyle ze ogolne opisy "ksiazkowe" wiedza swoje a doswiadczeni forumowicze swoje.
wedlug danych z klubowej w r45 iDT byl tylko 101KM a w 25 byl 101 i 113.
wiec jak to sie przeklada na rzeczywistos
na allegro sa tez inne iDT ktore maj 85KW w opise czyli ~115KM
czy nikt wiecej tak nie ma na forum jak ja??
ale kto normalny po chipie zmiena dane w dokumentach??;/
dziwne to jest
hamownia jak najbardziej tylko pasowalobymi w jakis dzien co caly klub ma zniszki
najlepiej poznan albo bydgoszcz. choc poznan mam blizej. moze z jakims innym klubem na doczepke sie zalapie to sie zobaczy co i jak a pozniej...
chcialbym odzyskac utracone konie
poslucham specjalistow z naszego forum co zrobic
i gdziesz czytalem o klubowiczu ktory za male pienadze cos z programem w idt robil.
moze ktos ma na niego namiar, wie czy dalej to robi i za ile
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum