Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 202 Skąd: Polska
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 13:32 [R25 / MG ZR] Problem z klimatyzacją..
Witam!
Ostatnio umawialem sie z klubowiczem na nabijanie klimatyzacji, przyjechalem wszystko zostalo zrobione, rowniez odgrzybianie jak i sprawdzenie szczelnosci i klima elegancko chlodzila az bylo lodowato.. bylo tak okolo 2-3 dni, potem wydawalo mi sie, ze klimatyzacja chlodzi ale owiele slabiej i tak bylo z dnia na dzien gorzej.. dzis wcale nie wlacza mi sie wentylator od klimatyzacji a wczesniej wszystko bylo w porzadku.. zadnej nieszczelnosci nie bylo wiec o co chodzi? jakies pomysly? silnik to 2.0 iDT
Ostatnio zmieniony przez HuMaX Pon Sie 03, 2009 12:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 13:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 15:06
Dzieki.. czy bez problemu znajda przyczyne gdzies w warsztacie chlodniczym? wydaje mi sie, ze to moze byc jakas nieszczelnosc.. Gdy wlaczam przycisk klimatyzacji slysze takie "klik" i wentylator sie nie wlacza..
Dzieki.. czy bez problemu znajda przyczyne gdzies w warsztacie chlodniczym? wydaje mi sie, ze to moze byc jakas nieszczelnosc.. Gdy wlaczam przycisk klimatyzacji slysze takie "klik" i wentylator sie nie wlacza..
Napewno.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 12:33
Nieszczelnosc jest w zaworze od klimatyzacji ten z prawej strony silnika, wie ktos gdzie go moge dostac? na allegro patrzylem ale bez skutku ( chodzi mi o ten zawor co sie do niego podczepiaja przy nabijaniu kliamtyzacji..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum