Wysłany: Wto Sie 04, 2009 19:08 [Rover 400 2 litry diesel 1998] Problem z pompą hamulcową!!!
Zepsuła mi się pompa zamówiłem przyszła i okazało się, że to nie ta. Jakies otwory do przykrecenia czy cos jest pod innym kątem. (tak mi powiedział mechanik). Są dwa rodzaje do tego modelu ? Podałem wszstko, że 77 kw, abs. Teraz zamówiłem jakąś inną producent Lukas ale dalej nie mam pewnosci czy to tak. W sklepie internetowym koleś przez telefon mówił, że 90% tak. Mam pytanie do ekspertów, jak podaje rocznik,model i że z abs_em to mogą być dwa rodzaje pompy? Bo już sam nie wiem. Prosze o konkretne odpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 18 razy Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 224 Skąd: Międzylesie
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 10:20
Wg Katalogów do których mam dostęp do tego modelu z ABSem ta pompa ze zdjecia pierwszego. Ta z drugiego zdjęcia jest dla auta bez ABS i różnie sie wizualnie nieznacznie, inaczej umiejscowione jest jedno wyjscie. Wg mnie odpowiednia pompa to ta pierwsza i ona ma numer katalogowy 1049. porównaj sobie z tym co sam zakupiłeś i bedziesz wiedzial wizualnie czego szukać.
Edit w złej kolejności dodałem ale są podpisane dodatkowo FOTA przy pompie z ABSem zapisała coś takiego, ze uwagi : kierownica po prawej stronie albo klops w katalogu albo jakieś dziwactwa. Do przeanalizowania!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum