Wysłany: Sro Sie 05, 2009 08:49 [r200 97r] półeczka zamiast zaślepki jak zmienić?
Witam, może banalne pytanie ale wczoraj wieczorem nie dałem sobie rady... może za ciemno było
jak wymienić zaślepkę srs pasażera na półeczkę? ciągnąć podważając czymś płaskim czy jest przykręcona? półeczka ma tylko 2 wystające elementy po bokach więc myślałem że bez trudu wyciągnę zaślepkę ale nie udało się. nie chcę też zniszczyć zaślepki
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 08:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie zawsze jednak, brak napisu SRS moze swiadczyc o obecnosci zaslepki.
Jak pokazal przypadek sw. pamieci Huberta, pomimo braku napisu SRS poduszka pasazera wypalila.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum