Wysłany: Sro Sie 05, 2009 21:24
Co prawda osobiście nie miałem do czynienia z tym serwisem, jednak dosyć często się reklamują w radiu. Nie słyszałem żadnych negatywnych opinii o tym serwisie. Do Kalisza mam 32 km., więc gdyby były jakieś negatywne info to z pewnością raz dwa rozeszłyby się dalej.
będę jutro (m.in.) w Kaliszu, więc jak chcesz, to mogę popytać na CB
Dzięki emes!
Nie chcę Ci specjalnie zawracać głowy, ale jak coś się dowiesz będzie super.
Przymierzam się do zakupu samochodu właśnie u nich i stąd poszukiwania opinii.
Pozdrawiam serdecznie!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dobra, popytałem na CB w Kaliszu o opinie na temat Auto Centrum-Lis Sp.J. Wynik jest pół na pół w podejściu statystycznym. Podchodząc jednak od strony merytorycznej tego, o czym mówili Panowie, przeważają opinie pozytywne. Jutro też będę przejeżdżał przez Kalisz, więc zapytam ponownie.
pod względem mechanicznym (z pewnością chodzi o serwis/naprawy) klienci są bardzo zadowoleni.
Chodziło o ogólne informacje.
Zastanawiam się nad zakupem u nich rocznego auta (tutaj) jednak mam pewne wątpliwości. Samochód sprzedaje osoba prywatna, a telefon z ogłoszenia to telefon do salonu... Poza tym auto doposażono za niemałe pieniądze (hak, listwy, szyby) i teraz ktoś sprzedaje....
Szukam więc wszelakich informacji o salonie - czy ktoś się na nich 'przejechał' czy raczej można im ufać...
Generalnie dziękuję Wam za zainteresowanie i chęć pomocy!!!
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum