Kolego, pomyślałem o Tobie ostatnio i zagdałem ze znajomym specem od elektryki, ma komputer do 75 i bez problemu zrobi diagnostyke na obrazku masz zaznaczone, wjeżdża się tam w lewo w taką dużą murowaną bramę, będzie na niej duży szyld "elektryka samochodowa" czy coś takiego.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Gość
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 14:16
Dzięki za informację byłem u tego gościa ale nie stety jego komputer nie mógł się połaczyć z moim samochodem , być może powodem jest że mój jest po liftingu 2005 a on miał opcje 1999-2004. A po za tym nie miał aktywnej funkcji diagnostyka świateł tak więc nestety trzeba szukać dalej. Ale jeszcze raz dzięki za zainteresowanie.
z moich doświadczeń to silnik,osprzęt i czujniki typu ABS i takie tampierdoły w R75 można z powodzeniem diagnozować na naszym polskim CDIFI'ei
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Gość
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 07:46
Dzieki za informacje byłem w Amico ale tam mają komputer ze standardowym oprogramowaniem i co najwyżej zrobią diagnostykę silnika a ja potrzebuję do sprawdzenia świateł. Mówili że to tylko w autoryzowanym servisie gdzie jest pełne oprogramowanie, a to trzeba jechać pewnie do Krakowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum