Mechanika akurat dorwałem już wcześniej który pracował kiedyś w ASO. Chcę skonsultować z Wami czy przy okazji wymiany rozrządu warto dokupić jeszcze jakieś inne części. Narazie autem przejechałem 500 km na trasie bez problemów. Nic nie stuka silnik chodzi równo.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 20:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 16:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poniżej masz link do pewnego zestawu. Porównaj go z tym który ty znalazłeś. ARTBIZAR jest znaną firmą w gronie roverkowym, jeśli to jest to samo to kupuj.
http://www.allegro.pl/ite...pompa_wody.html
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Kwi 2009 Posty: 67 Skąd: East Cheshire
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 17:20
Witam!
Z autopsji.Daj auto człowiekowi który będzie wiedział co robi a nie myślał, że wie co robi.Koledzy roverkowicze lub koleżanki napewno wskażą Tobie dobrego mechanika.
P.S.
Tak na marginesie.W ogłoszeniu jest napisane, że komplet dotyczy 2.0 V6 i 2.5 V6.Wydaje mi się , ze 2.5 ma jeden pasek więcej.Sorki za zasmiecanie.
[ Dodano: Sro Sie 12, 2009 22:32 ]
Słuchjacie jest opcja na dostanie instrukcji obsługi do auta ? jakiegos ebooka np? ja mam wszystkie dokumenty po włosku razem z ksiazka serwisowa
Wszystko prawie zakupione. Autko ubezpieczone płyny filtry są teraz trwają poszukiwania rozrządu. Jeszcze silniczek mi nie działa od spryskiwaczy ale dopiero wczoraj doszedłem który to bezpiecznik i ze w ogole jest oddzielny . Dzisiaj bede grzebal. Pytanko jeszcze ile dokładnie wchodzi oleju do mojego silniczka ? bede lał Castrol Magnatec 10w40.
Tak w ogóle to rozejrzyj się trochę po stronce zanim zapytasz
_________________ Pozdrawiam Monika
blazi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 16:29
Grzesiek_Gdynia napisał/a:
Jaki koszt ? tego VIS ?
Nówka nieśmigana ok 450-500zł, używkę można mieć za 100zł i samemu doprowadzić do używalności. Ja zakupiłem używki i je założyłem a w między czasie naprawiłem swoje, które nie działały. Wszystko wg opisu na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum