No to może ktoś z szanownego grona odświerzał swoje kółka i poleci jakiś lakier który ładnie sie spasował. Chodzi mi maxymalnie zbliżony do oryginału bo mi sie podoba ten odcień.
Jak nie pomożecie to popełnie harakiri na moim Roverku z powodu że jest niebieski "TAHITI/BIARRITZ BLUE EFFECT " i podchodzi mi to jakoś pod Subaru Impreze o której marzyłem całe życie ale jakoś mi przeszło po kupnie Roverka to pomaluje mu felgi na złoto jak w Subaru i potem mnie potniecie na jakimś zlocie za szarlataństwo.
No ale niestety mam jedną felgę odrapaną na innej jest odprysk więc trzeba wszystkie pomalować....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Vesper416, dobierz lakier najlepsze wyjscie z tej sytuacji Ale to wtedy chcą więcej kasy za coś takiego. Firmy które odnawiają felgi zazwyczaj mają swoje "kolory"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum