Wysłany: Wto Sie 18, 2009 16:15 [Rover 25 2002r,1.8] automat CVT olej do skrzyni jaki?
Prosze o podanie nazwy oleju do skrzyni aut.R.25 1.8,2002r.jutro odbieram auto od mechanika który wlał mi jakis zamiennik,nazwy nie pamietam,dowiem sie na miejscu.Masakra
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 16:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Byłam,czytałam,wydaje sie,ze to ten olej,którego szukałąm,dziekuje
gregorypeck66 [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 06:54
Witam.Wczoraj wymieniałem olej w swojej (żony) 45-ce.Szukałem Texaco potem u Tomiego-ok 200 zł,na allegro-ok 220 zł + przesyłka.Ostatecznie po rozmowie z mechanikiem który ma zniżki w hurtowni Statoil stanęło na ich markowym oleju który wyszedł połowę taniej.Na ich stronie można znaleźć wszystkie oleje do naszych roverków.To że musi być oryginalny to tylko ściema producentów.Teraz skrzynia pracuje jak marzenie .Proszę http://ew5.earlweb.com/se...l=rover&limit=0
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 08:31
nie żadna ściema , zobaczymy jak długo na tym oleju przelecisz , z doświadczenia wiem że żywotność cvt zależy od oleju , cvt wymaga oleju elektrostatycznego , praktycznie na rynku tylko texaco taki robi.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
nie żadna ściema , zobaczymy jak długo na tym oleju przelecisz , z doświadczenia wiem że żywotność cvt zależy od oleju , cvt wymaga oleju elektrostatycznego , praktycznie na rynku tylko texaco taki robi.
Jestem tego samego zdania. Czas zweryfikuje.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum