Jestem nowym posiadaczem Roverka. Kupiłem go dosłownie trzy tygodnie temu. Wiele słyszy się złych opinii na ich temat, ludzie często mi go odradzali, ale wziąłem sprawy w swoje ręce i wcale nie żałuję.
Na pewno będę miał sporo części do wymiany, wszelkie filtry, paski, klocki, ogumienie... Widać, że poprzedni właściciel, dojrzewając myślami do sprzedaży, nic już przy nim nie robił, ale wygląda na to, że wcześniej dbał o auto. Serwisował je w ASO, mam całą dokumentację, rachunki, książeczkę... Oby było dobrze.
Szerokości!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 17:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 18:34
Witam kolegę też tak zaczynałem życzę szerokiej drogi i gumowych drzew
Powitać kolegę , ważne że teraz sam sobie zadbasz jak będziesz chciał. A jak znam życie zadbasz dobrze . Bezawaryjności i szerokości życzę i witaj w gronie ROVERian
Muszę przyznać, że po takim powitaniu, to już w ogóle jestem pasjonatem Roverów
Praktycznie dzień w dzień odkrywam w samochodzie coś nowego, coś nowego mnie niepokoi. Ale cóż, z używanymi samochodami tak to już jest. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i gotówkę Najchętniej to bym założył jakiś wątek, w którym mógłbym prowadzić (jakby to nazwać) blog dla swojego auta. Opisywałbym co zamierzam wymienić, co jest nie tak, jakie usterki się pojawiają, do jakich mechaników jeżdżę itp. itd. A i pewnie od Was mógłbym się jakiś rad spodziewać. Ponieważ samochód dopiero kupiłem, myślę, że wiele będzie się przy nim działo.
Co sądzicie o takim wątku? I do którego działu forum taki by pasował?
od tego co zamierzasz i czy warto sa porady techniczne w odpowiednim dziale forum.
A zdjecia, przebyte modyfikacje oraz komentarze mozesz umieszczac w sekcji Garaż.
Pozdrawiam i bezawaryjnej jazdy bolidem zycze
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum