Wysłany: Sob Cze 02, 2007 10:07 [R75] Jak przestawić mile na kilometry
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
czy to w ogóle da się zrobić aby odometer pokazywał odległości w kilometrach a nie w milach, wiem że temperaturę można zmieniać np. z celsiusza na fawrenhaita a jak mile?
drugie pytanie to czy w anglikach zużycie paliwa w kompie pokazuje w litrach czy w galonach?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 20:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 10:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A tak z ciekawości: czy to znaczy, że jak założę zegary od anglika do samochodu z "europejskim" kompem, to od razu zacznie pokazywać w kilometrach? Czy na wyswietlaczu km, a na analogowym prędkościomierzu mile? Czy jeszcze inaczej?
no to bardzo niedobrze bo nowy licznik na ebayu kosztuje 250$+koszty przesyłki to wychodzi 1000zł. ten nowy ponoć można zaprogramować. tak swoją drogą to nie ma innej możliwości aby to zmienić?. temat z licznikami przerabiam wspólnie z ROADKINGIEM, PHJOVI też ma w tym udział niemały i nie możemy sobie z tym poradzić. w tym tygodniu będę miał dwa kolejne liczniki to będziemy dalej kombinować.
2 lata już minęły.
Wykombinowaliście coś panowie bo też jestem ciekaw czy da się coś poradzić na te mile? Mam taki sam problem jak autor wątku. Zrobiłem przeróbkę, mam zegary euro i uk i na euro pokazuje mi jakieś błędy a na uk wsio ok.
ja mam przestawione z mil na kilometry. zrobił mi to kolega z forum a jego nick to ROADKING. wysyłasz kolesiowi licznik a on robi co zechcesz.
mile na kilometry
przebieg
obroty diesel-benzyna
manual czy automat
menu englisch, deutsch, francis, polisz niet !
zużycie paliwa litry na galony
nie wiem co jeszcze może ale gość jest dobry w te klocki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum