Wysłany: Sro Sie 26, 2009 09:55 [R75] Wentylator od voyagera????
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam.
Podpowiedzieliscie mi ze moge wlozyc wentylator zamiennik do roverka 75 2.0 od voyagera rok 2001... tylko jaki od diesla czy benzyniak???? z gory dziekuje za podpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 18:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 09:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ważne aby wentylator był z rocznika z przedziału 2001 - 2004
musisz pamiętać o tym, że silniczek od voyagera ma mniejszą moc od tego z rovera zatem nie możesz założyć śmigła od Rovera tylko te od voyagera co kupisz. Śmigło voyagera jest dużo mniejsze i nie jest tak wydajne jak od rovera ale daje radę. Pozatym myślę zaraz że kewstja ceny też swoje robi bo za zamiennik dasz około 200zł a nowy oryginał rovera w serwisie to koszt około 2500zł
przykładowy link do wentylatora jaki ja mam http://moto.allegro.pl/it...dnicy_wody.html
czy dobrze??? hmmm... musze podjechac w tygodniu nabic klime i odgrzybic.... w tedy moge sie wypowiedziec w 100% dam znac pod koniec tygodnia.......
[ Dodano: Sro Wrz 02, 2009 12:39 ]
Witam. klima działą w 100% rewelacyjnie chlodzi, bez zarzutów, a hałas wentylatora juz mi nie przeszkadza.... kwestia przyzwyczajenia:D pozdrawiam i polecam ten wentylator od voyagera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum