Wysłany: Pią Sie 28, 2009 20:27 [214 SI ABS] pukanie w kole - nadal
Kiedys opisywałem mój przypadek pukania w prawym kole przy skręcie - wszystko wskazywało na przegub. Kupiłem przegub GLO, założyłem...puka nadal przy skręcie. Przy zakładaniu okazało się że słabe są końcówki drążków - kupione końcówki firmy MOOG - założone i co sie okazuje... puka przy jezdzie na wprost a przy skręcie cisza... dodam że drążki w dobrej formie, zbierzność ustawiona laserowo.
Macie jakieś pomysły co to jeszcze może być???
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 20:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co to może być przy skręcaniu słyszę stuki. Jak jade prosto powoli i hamuje to tez słysze ale tylko przy wolnej jezdzie i przy powolnym hamowaniu. Przy hamowaniu wydaje mi sie ze stuki idą na przemian lewa prawa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
niestety na asfalcie slychac caly czas na prostej i nie dziurawej drodze, oczywiscie nasila sie wraz z predkoscia
[ Dodano: Pią Sie 28, 2009 22:43 ]
Vesper416 napisał/a:
Dorzuce pytanie do tematu
Co to może być przy skręcaniu słyszę stuki. Jak jade prosto powoli i hamuje to tez słysze ale tylko przy wolnej jezdzie i przy powolnym hamowaniu. Przy hamowaniu wydaje mi sie ze stuki idą na przemian lewa prawa
stawiam na koncowki drązków, podjedz na kanał i niech porusza nimi, odrazu wyjdzie czy to jest to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum