Wysłany: Pią Sie 28, 2009 13:35 [R620] Kontrolka SRS
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam.Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem r 620ti .Autko super ale..... no właśnie świeci się kontrolka srs.Facet od którego kupowałem twierdzi,że autko miało uszkodzony przedni błotnik i dlatego ta kontrolka.Autko jest w super stanie więc nie mam powodu mu nie wierzyć.Twierdzi,ze mógł to zatuszować przed sprzedażą ale jest uczciwy i niczego nie chce ukrywać.Moje pytanko brzmi,jak skasować błąd lub gdzie mogę podjechać we Wrocku aby to usunęli?Z góry wielkie dzięki
_________________ Wojtas 77
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 05, 2011 01:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 13:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sie 2009 Posty: 40 Skąd: Wyszków
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 20:00
witam, poprostu jeśli miał uszkodzony tylko błotnik to nie powinna się palić kontrolka srs, hyba że miał jakiegoś mocniejszego dzwonka albo napewno ma jakiegoś błęda
Dzięki chłopaki.Jak znajdę trochę czasu to postaram się to zrobić .Dam znać jak mi poszło.Dużego dzwona nie miał zero szpachli i wszystkie szyby z jednym oznaczeniem nawet przednia:))))Pozdro
sprawdź kable pod siedzeniami u mnie ostatnio kontrolka srs sie zapalała po odpaleniu silnika. okazalo sie że był luz w kostce pod siedzeniem kierowcy.
sprawdź kable pod siedzeniami u mnie ostatnio kontrolka srs sie zapalała po odpaleniu silnika. okazalo sie że był luz w kostce pod siedzeniem kierowcy.
jak sprawdzi kody błędów to będzie wiedział co jest i nie szukał w ciemno
W R600 nie ma kostek od napinaczy pod siedzeniem. Napinacze pasów są w słupkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum