Panowie,mam pytanie odnosnie paska rozrzadu.Wiec wymienilem caly komplet+pompa,wsztstko jest oki,tylko wlasnie odebralem drugi komplet do mojej Mazdy i na pasku jest oznaczony kierunek montarzu Przyznam sie ze slyszalem kiedys o czyms takim,ale w autkach w ktorych zmienialem pasek nie spotkalem.I tu moje pytanie jak jest w benzynie 1.4 Bo nawet nie spojrzalem jak go zakladalem,wiem ze moge uchylic oslone,ale moze byc po drugiej stronie itp.Mam stary orginalny pasek,ale orginal moze byc nie oznaczony.Moze ktos ma nie zamontowany komplecik i by sprawdzil?Poprostu chce byc pewny ze jest oki.Pozdr.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 18:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 19:26
gdy zakladalem pasek GATES nie bylo oznaczen kierunku, niemniej jednak zalozylem napisami do siebie (aby od strony prawego blotnika mozna je przeczytac)
W sumie juz sprawdzilem i tak jak napisales zalozony jest napisami do blotnika(w zasadzie zawsze tak zakladam,ale tym razem nie sprawdzilem).Na starym rowniez nie ma oznaczen.Dzieki za odpowiedz teraz jestem na 100% pewny.Klikam "pomogl" i pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum