koledzy mam problem , otoz bylem wczoraj spawac wydech w moim Rrr i mechanik przy okazji poogladal auto i stwerdzial ze mam luzy na lewym przednim kole, pokazal mi je i powiedzial ze to wina koncowki wahacza i ze nie da sie jej wymienic tylko trzeba kupic caly wahacz.
pytanie z mojej straony czy to prawda bo poszperalem troche na allegro i tak wahacza to okszt ok 160 zl i znalalzem jakies kocnowki ale nie wiem czy to to
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 07:07
tak jak jest opisane w podanej aukcji tam jest końcówka drążka kierownicznego a nie wahacza, ze wzgl bezpieczeństwa nie robi się wahacza w częściach więc choć to przykre wahacz do wymiany (można spróbować kupić używkę)
pozd
darek
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez darek_wp Sro Wrz 16, 2009 20:17, w całości zmieniany 1 raz
To nie jest to (jest to koncowka drazka kierowniczego).
Wachacz ma sworznie a nie koncowki, koncowki maja drazki kierownicze (tez moze byc luz). Na allegro nie natknolem sie na sworzen wahacza (do 400 i 600 sa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum