Wysłany: Sob Lip 18, 2009 10:26 [r214si] amory zmory
witam ostatnio wymienilem tarcze i klocki przod i tyl ate teraz przyszla pora na amortyzatory, i mam nastepujace pytanie a moze i porade co kupic w miare tanio bo nie chce sie pchac w jakies duze koszta, jakiej firmy polecacie itp i jaka cena ( amortyzatory przod bo jeden leje)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 13:23
Niedawno wymieniłem amory z tyłu przy moim R45, kupiłem Magnumy i płaciłem 130zł za sztukę. Może nie jest to jakaś znana firma ale mi cudów nie trzeba. Mają dwa lata gwarancji i to mi wystarcza
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 16:05
U mnie w Nowym Sączu, Były róże ale wybrałem Magnumy bo najtańsze
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum