Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Kupilem w koncu ROVERa. Jest tam ta rura od turbo ktora pecznieje przy gazowaniu. Niestety u mnie ta rura jest dziurawa i auto nie ma odpowiedniej mocy. Jest jakis PATENT na taka usterke? Czy trzeba szukac innej rury? Moze podchodzi z innego auta? Jaka cena i gdzie mozna to dostac. Dzieki za pomoc jakos nie moge sie doszukac info o tej rurze.
Ps czy dziura w tej rurze moze byc przyczyna zwiekszonego spalania?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 05, 2011 22:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 16:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaolejona używka w cenie (zapewne standardowych 50PLN conajmniej) w przypadku R600 się kompletnie nie opłaca. Nowa to gwarancja niezawodności w tym przypadku
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 62 Skąd: Z Białegostoku
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 22:34
Jak szukałem górnej rury do interkulera znajomy który jeździ ciężarówkami powiedział że widział podobną w ciężarówkach.
Więc kupiłem od Ciężarówki;D
25000 km wytrzymała i dalej jest ok, chyba od scani czy cóś- 40 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum