Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 09:51 Widziałem wczoraj na żywo Roewe
Witam!
Zacznę od tego, że byłem wczoraj na Agro Show Bednary 2009. Przechodząc między wystawami/maszynami zobaczyłem dwa czarne samochody, a jako maniak odrazu się zainteresowałem, kiedy zobaczyłem znaczek na tylnej klapie doznałem szoku
Roewe 750 1.8T. Jeszcze jeden, ale mniejszy szok miałem jak spojrzałem w lewo. Patrzęa tam Roewe 550 też 1.8T. Dokładnie oblookałem oba i powiem szczerze, że mi się bardzo spodobały. Szczególnie spodobał mi się 550.
Proszę oto zdjęcia.
_________________ "Walduś, pamiętaj cycu..."
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 09:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kurde, gdybym wiedział, że będzie wystawiony Roewe, też wybrałbym się obejrzeć AgroShow Do Bednar nie mam daleko.
550 przypomina mi VW Jettę 750 trzyma fason
Krzysi3k5, nom, ale zdjęcia nie zrobiłem, bo nie pomyślałem. Bardzo pomysłowe niektóre rozwiązania naprawde ciekawe np. rączka od ręcznego bardzo fajnie wkomponowana. A w 750 środek prawie taki sam jak w R75.
[ Dodano: Nie Wrz 27, 2009 11:32 ] wild_weasel, dzisiaj jedź. Albo jeszcze jutro.
gdzies wyczytalem ze roewe750 w chinach kosztuje w przeliczeniu od 24 tys. euro a 550 od 16 tys. euro . A skad one w Polsce sie wziely narazie ich w Europie nie sprzedaja Ponoc w samych Chinach nie ciesza sie wzieciem
Rowan,
no i masz OPR! Czemu nie dałeś znać że będziesz w tych okolicach? Można było na szybko coś zorganizować, jakaś kawa, ciacho...
My jedziemy tam dzisiaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum