Witam z góry Przepraszam bo pewnie juz taki temat byl ,ale chciałbym odpowietrzyc układ chlodzenia w moim roverku jak by ktos mogł dac zdjecie w ktorym miejscu dokładnie znajduje sie korek ktory trzeba wykrecic bo na tym rysunku w faq za bardzo nie wiem gdzie to jest
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 21:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O ile to będzie potrzebne...
Ja odpowietrzyłem w następujący sposób:
- na otworzonym ogrzewaniu (otwartej nagrzewnicy) wlać płyn do poziomu max
- przejechać z 5 km aby płyn miał możliwość trafić do obiegu i wypełnić luki
- stanąć i sprawdzić czy poziom płynu opadł jak tak to dolać
- i po sprawie
chyba że płyn trzyma poziom max - wtedy szukać korka do odpowietrzenia
Pozdrawiam
hehe dzieki za odpowiedz ,ale juz wymienialem weze, uszczelki, odpowietrzalem i dalej ucieka jutro daje do mechanika bo juz nie wiem ,byc moze chlodnica walnieta, albo ten kolektor dolotowy zobaczymy co znajdzie mechanik ,a tera ide spac
hehe dzieki za odpowiedz ,ale juz wymienialem weze, uszczelki, odpowietrzalem i dalej ucieka jutro daje do mechanika bo juz nie wiem ,byc moze chlodnica walnieta, albo ten kolektor dolotowy zobaczymy co znajdzie mechanik ,a tera ide spac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum