Wysłany: Pią Paź 02, 2009 08:21 [Freelander] Problem z drzwiami po stronie pasażera
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, problem mój jest następujący: autko jest tak dostosowane, że w trakcie otwierania drzwi z pilota po pierwszym naciśnięciu przycisku otwierają się tylko drzwi kierowcy, natomiast kolejne wciśnięcie powoduje otwarcie pozostałych drzwi. U mnie niestety tak nie jest. Nie otwierają się drzwi pasażera. Co może być przyczyną i jak ją usunąć proszę o info pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 20:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 08:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 08:17
Faktycznie ciężko dostać cały zamek. Rozebrałem ostatnio wszystko i na pierwszy rzut oka wszystko działa. Nawet czasami zamyka drzwi ale nadal nie otwiera. Nie wiem co jest grane bo jeśli zamyka to powinien też otwierać ale niestety tak nie jest. Moze ktoś wie gdzie można dostać zamek do drzwi PP (prawy przód)???
Faktycznie ciężko dostać cały zamek. Rozebrałem ostatnio wszystko i na pierwszy rzut oka wszystko działa. Nawet czasami zamyka drzwi ale nadal nie otwiera. Nie wiem co jest grane bo jeśli zamyka to powinien też otwierać ale niestety tak nie jest. Moze ktoś wie gdzie można dostać zamek do drzwi PP (prawy przód)???
ja mam ten sam problem ale z prawym tyłem. auto jest europejczykiem i nie było przekładane. drzwi musze zawsze z klamki otwierać. zawsze też zamyka je później centralny, niestety nigdy nie otwiera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum