Wysłany: Pią Paź 02, 2009 11:19 [R600] Wahacze górne na przód - jakiej firmy kupić
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
Witam,
w moim R600 mam już delikatne luzy na górnych wahaczach z przodu i przeglądając allegro i sklepy zauważyłem sporą rozbieżność cenową.
W tomateam są górne wahacze ale tylko na tył -przednich nie znalazłem.
w Intercarsie: firmy MOOG za 301zł/sztuka, TRW za 362zł/sztuka, Delphi za 263zł/sztuka.
Na allegro zaś zazwyczaj nie podają nazwy a ceny za nowe to od 55zł do 199zł za sztukę, średnio około 70zł/sztuka.
Z firmowych na allegro: firmy Fast za 130zł (komplet lewy-prawy), firmy SRL za 63zł/sztuka.
Które wybrać i czym się kierować?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 06, 2011 00:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 11:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja z tą marką mam złe wspomnienia ale chodzi o łączniki stabilizatora,bardzo szybko padły po 2000km
jeśli tak robią wahacze jak te łączniki to powodzenia im życzę
Znalazłem jeszcze takie:
w intercarsie - Fortuna line za 183zł,
4max za 184zł
w tomateam - Nakamoto za 173zł
Co możecie powiedzieć o tych firmach? czy warto kupić takie zamiast takich SLR po 70zł z allegro? Bo jednak te TRW po 362zł/sztuka to jednak dużo - mam do wymiany 2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum