Wysłany: Pią Paź 02, 2009 19:32 wjakiejsieci.pl - Sprawdź w jakiej sieci jest numer
Zapraszam na moją stronkę dzięki której sprawdzimy do jakiej sieci należy numer www.wjakiejsieci.pl szczególnie te przeniesione do play gdzie minuta rozmowy troszkę kosztuje niż do innej sieci
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 19:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 20:36
Nie róbcie kryptoreklamy. Strona służy do sprawdzania numerów więc niech tylko to będzie komentowane. Zostawcie komentarze nt. operatorów dla siebie...
Nie róbcie kryptoreklamy. Strona służy do sprawdzania numerów więc niech tylko to będzie komentowane. Zostawcie komentarze nt. operatorów dla siebie...
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 20:42
Wcale nie. Skoro nie znacie realiów rynku telekomunikacyjnego to pozostawcie głupie komentarze dla siebie. Dwa lata temu powstała sieć Play i sporo osób do tej sieci przeszło, ale teraz znów wracają do poprzednich operatorów... Poza tym nie mój post jest bezsensowny lecz Twój, bo temat nie służy do reklamowania sieci operatorskich lecz by sobie jakiś numer sprawdzić. A polecać można nawet pantalony babci, bo są ogromne i wygodne...
Po to jest forum aby dyskutować również polecam "pleja" mam od 2 lat i ani myślę wracać do ery Stronka ładna estetyczna ale mnie nie interesuje wszędzie mam tanio
Przecież to dział offtopic
PopaY napisał/a:
Dwa lata temu powstała sieć Play i sporo osób do tej sieci przeszło, ale teraz znów wracają do poprzednich operatorów...
Ja pierwszą umowę podpisałem 2 lata temu, właśnie przedłużyłem umowę. Jestem mega zadowolony. Porównywałem przed przedłużeniem oferty innych - nie do przebicia.
Mam teraz za 25 zł abonamentu 100 minut do wszystkich sieci + 500 minut do Play i na stacjonarne. Umowa na 12 miesięcy. Dla przedłużających umowę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum