Wysłany: Nie Paź 11, 2009 21:45 [R 416Si 96r.] Przód jak w R45. Czy da rade?
Witam
Jestem szczęśliwym posiadaczek rowerka 416 Si 1996r, jako że do wymiany/lakierowania mam przedni i tylni zderzak, oraz musze wymienic lefrektor od strony kierowcy poniewa jego budowa i mocowania dolne są pekniete.
jeśli chodzi o przedni zderzak, to i tak chciałbym go wymienic na inny ponieważ jest on pękniety (pod lempą jest metalowa częć która przy uderzeniu przebiła zderzak na wylot, ale po za zderzakiem i lampąnic ni jest krzywe ani w aden sposób uszkodone), wlałbym nie kleic zderaka. Tak więc zastanawiam się czy można by dopasować te części od rowerka 45, skoro i tak musze kupic je nowe.
Na fotkch przód rowerka 45 wyglada tak samo jak 4setki, maska wyglada na tą samą, miejsca na lampy także (chodzi mi o te zewnetrzne mejsca lamp tam gdzie są kirunkowskazy,wydaje m się z majataki sam kształt jak te z 4setki i beda pasowały do błotników. jedyne co zauważyłem to lampy z 45tki mają ine jedno z dolnych mocowań, to z wewnętrznej strony, a poza tym chyba jest tak samo. no ale pewien nie jestem, wnioskuje po fotkach z internetu.
szukałem podobnych tematów na forum, ale bez skutku. W sumie nawet nie wiem co wpisać w szukajke, to co wpisywałem nie pzynosiło rezultatu. dlatego pytam tutaj może ktoś robił już taką rzecz, i wie jak to wyglada. Bo jesli okazałoby sie ze tylko wspomniane przezemnie rzeczy, które i tak musze wymienić, trzeba by zmienic to chyba skusiłbym sie za taka przeróbkę.
pozdrawiam i z góry dziekuje
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 21:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum