co o tym myślicie? teraz mam jakieś buszmeny po poprzednim właścicielu więc sami wiecie jak to gra.... Radyjko mam Pioneera, coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite...730r_tanio.html
tyle, że moje czyta jeszcze mp3 i coś sie wyglądowo delikanie różni...
Nie oczekuje cudów żeby grało czysto, nie pierdziało, nie trzeszczało jak to ma miejsce teraz zakładam, że to wina głosników, bo to radyjko w passacie B5 grało bardzo miło i nie chce go zmieniać... można pod niego podpiąć wzmaka i jakiś mały subik w bagażniku (jakieś propozycje bardzo low-budget?) ewentualnie głośniki w pułke z tyłu choć to wg mnie bezsens
Wygłuszenie drzwi i kabiny z tyłu będzie, tylko musze znaleźć jakieś lekkie maty, ponieważ coupe ma długie drzwi i nie chce oberwać zawiasów... może i tu jakaś propozycja low-weight and low budget?
pozdrówki
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 22:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie chodzi o czekanie...mam bardzo niemiłe doświadczenia z przesyłkami rzeczy, które są delikatne (nawet błotnik udało się im-pocztowcom, popsuć) dlatego wolałbym kupic na miejscu. Poszukam jakiegos sklepu CA w Rzeszowie i popytam o głośniki od Michone odnosnie reszty ktos się wypowie?
Jak chcesz to przepłacaj osobiście nie pamiętam kiedy ostatnio jakąś elektronikę kupiłem w "stacjonarnym" sklepie mimo iż również zdarzało mi się dostać przesyłkę uszkodzoną podczas transportu ale od czegoś jest w końcu takie coś jak ubezpieczenie? Kazda przesyłka kurierska jest ubezpieczona więc albo nie odbierasz jesli jest poważnie uszkodzona co widać z zewnątrz albo po otwarciu spisujesz z kurierem protokół... .
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
kupione i zamontowane te pajonerki jak dla mnie jest bardzo fajnie dobra jakość dźwięku, przyjemnie się tego słucha buszmeny przerzuce na tył w półke i zoabczymy co to da pozdrawiam,
kupione i zamontowane te pajonerki jak dla mnie jest bardzo fajnie dobra jakość dźwięku, przyjemnie się tego słucha buszmeny przerzuce na tył w półke i zoabczymy co to da pozdrawiam,
teraz jedno zasadnicze pytanie.... : po co zakladales ten temat ludzie proboja pomoc, doradzic a czlowiek i tak robi jak sobie zalozyl...
prosiłem o opinie nt. w/w pionieerków, której nie otrzymałem za to dostałem kilka propozycji, których nie udało mi się znaleźć w sklepach w rzeszowie dlatego ich nie kupiłem
A czy ktoś z Was miał doczynienia z głośnikami marki Phonocar ? Słyszałem, że seria Protech gra bardzo przyzwoicie. Zastanawiam się czy nie kupić takich:
w bagażniku zrobie mała zabudowe (tak jak w Mitsu Lancer Sportback - subek we wnęce) tylko musze głośnik zreaktywować
No i wsadziłem w półke te buszmeny i całkiem fajnie teraz to gra jestem zadowolony
A czy ktoś z Was miał doczynienia z głośnikami marki Phonocar ? Słyszałem, że seria Protech gra bardzo przyzwoicie. Zastanawiam się czy nie kupić takich:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum