Wysłany: Sob Paź 17, 2009 13:44 [rover 400 1.6] Pytanie o wężę do chłodnicy
Witam,
Jestem z Wrocławia i chciałbym się dowiedzieć bo być może ktoś wie gdzie kupić węże do chłodnicy we Wrocławiu. Potrzebuje wymienić wąż górny od chłodnicy i wąż który jest pod aparatem zapłonowym. Zależy mi na tym bardzo, mogą to też być węże z demontażu.
I czy jeżeli nie można tego dostać we Wrocławiu czy jest jakaś inna możliwość oprócz allegro.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 13:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a musza to byc orginalne? nie moga byc jakies inne(hydrauliczne) czy cos takiego... tez szukalem na allegro i smiech na sali,jeden wąż gorny chlodnicy UZYWANY-zwleczony strasznie 80 pln!!!
a musza to byc orginalne? nie moga byc jakies inne(hydrauliczne) czy cos takiego... tez szukalem na allegro i smiech na sali,jeden wąż gorny chlodnicy UZYWANY-zwleczony strasznie 80 pln!!!
Nie muszą być oryginalne, ale powiem wam że szukałem po bardzo różnych sklepach i nic nie mogę znaleźć. Jeden muszę mieć profilowany, a drugi może być uniwersalny. Byłem nawet w sklepach z częściami od Tirów i maszyn rolniczych.
A może są firmy które specjalizują się w wyrobie takich rzeczy np na zamówienie?
Do tej pory wpadła mi jedna firma, Air-com która ma takie węże. Ale taki giętki kosztuje
320 zł za metr
to jak juz sie tyle najezdziles po sklepach i nie bylo nic,to znajdz na allegro jakiegos pacjenta co sprzedaje rozbite na czesci i zadzwon to pewnie bedzie mial.Tutaj tez jest strona z czesciami do roveróff,wiec na pewno ktos bedzie dysponowal wężami . Lepiej dzwonic do nich ,bo na GG nie odpisują
320 za metr matko bosko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum