Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 14:44 [R620] Drzwi przestały zamykać się z pilota
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam. Mam dziwny problem. Otóż nagle drzwi przestały się zamykać z pilota. Pilot działa, pali się kontrolka na pilocie przy wciskaniu przycisku, wymienione baterie na nowe. Ale drzwi nie reagują ... poprostu nie zamykają się już z pilota ...
Bardzo proszę o poradę... z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 15, 2011 14:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 14:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 61 Skąd: Ryki/Piaseczno
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 15:49
Przeczyść np. "patyczkiem do uszu" delikatnie zmoczonym jakimś płynem na bazie alkoholu cały układ pilota, zdarza się że pilot się zabrudzi i coś nie łączy.
No próbowałem wszystkiego, tak jak było opisane na forum. Czyściłem pilot, sprawdziłem w bagażniku tą puszkę.. odłaczałem aku.. no już nie wiem co zrobić ... na serwisie wgl tykac się nie chcą.. bo później może nie odpalić jak to powiedzieli... a wołaja 200 zł za nowy.
Masz tylko jeden pilot
Według mnie jeśli wszystko sprawdziłeś tak jak było opisywane w innych tematach no to chyba pozostaje Ci (tak jak i u mnie to było )podłączenie jakiejś uniwersalnej centralki do starej.
Przy odrobinie chęci uda Ci się nawet samemu to zrobić. Na forum było sporo o tym nawet z opisami i zdjęciami.
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum