Wysłany: Pon Paź 12, 2009 10:45 [R75] Problem z pompą paliwowa
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam. Mam duzy problem z pompa paliwowa. Od paru dni pompa nie chce sie wylaczyc, po wylaczeniu silnika i wyjeciu kluczyka. Na poczatku bylo to kilka sekund tylko, obecnie pompa chodzi caly czas. Wyciagniecie przekaznika nic nie zmienia. Dopiero wyjecie wtyczki z pompy wylacza ja. Moze ktos zna przyczyne i sposob na naprawe.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 23:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 10:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam a ja znnowu szukam pompy paliwowej do mojego roverka 214 si rocznik 96. szukam poniewaz jak odpalam caly czas mi piszczy hihih. Jeżeli możecie to podajcie gdzie najlepiej kupic taka pompe paliwa powyzej 3 bary 16 zaworowa???pozdrawiam bo jestem nowy tutaj hihih
Pompa naprawiona , zapytalem sie rowniez na angielskim forum i tam stwierdzono ze to musi byc przekaznik, tylko nie ten przy akumulatorze, tylko przy bezpiecznikach w srodku auta, pod schowkiem.Przekaznik walniety. Dziekuje Rowan za pomoc. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum