Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Panowie i Panie mam pytanie dot. akumulatora gdyż właśnie obecny padł. Jaki najlepiej byłoby kupić i ile amperogodzin powinien mieć.Może ktoś już wymieniał chociaż jeszcze zima się nie zaczęła.Pozdrawiam.
_________________ Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 00:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 22:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja kupiłem niedawno Centra Futura CA770 (77Ah). Jak się sprawdzi na dłuższą metę to się dopiero okaże, ale jak na razie zachowuje się tak jak powinien.
Cena - 365zł w normalnym sklepie z akcesoriami samochodowymi.
Taki sam akumulator widziałem w Praktikerze za prawie 100zł więcej
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 23:49
Miras31 napisał/a:
Jaki najlepiej byłoby kupić i ile amperogodzin powinien mieć
zgodnie z instrukcją to H6, bezobsługowy,75 Ah o dużym prądzie rozruchowym, ale nie przesadnie, bo wtedy źle znosi rozładowania.
Najlepiej klasy premium.
Jaki najlepiej byłoby kupić i ile amperogodzin powinien mieć
zgodnie z instrukcją to H6, bezobsługowy,75 Ah o dużym prądzie rozruchowym, ale nie przesadnie, bo wtedy źle znosi rozładowania.
Najlepiej klasy premium.
Dokładnie tak. Nic dodać.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 09:05
Do mojego poprzedniego auta kupowałem aku w hurtowni.Opłaciło mi się podjechać,bo towar wybrali mi fachowcy z tysiąca różnych modeli,nie dość że taniej niż w sklepie,to jeszcze odpowiedni do danego auta.W sklepie różnica wynosiła kilkadziesiąt zeta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum