Wysłany: Wto Sty 26, 2010 19:49 [R200] Warsztat w okolicach południowej Warszawy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Długo się zastanawiałem w którym miejscu napisać ten post i tu chyba jest najodpowiedniejsze miejsce. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Z wyszukiwarki wiem, że temat wałkowany i jest nawet specjalna lista warsztatów na stronie roverkowego klubu, jednak nie znalazłem tam interesujących mnie informacji.
Mianowicie szukam dobrego warsztatu w południowej Warszawie, w którym mógłbym dokonać pełnego przeglądu Roverka 214Si i naprawić kilka drobiazgów (dzwoniący wydech, końcówki drążków, włącznik świateł wstecznych itp).
Wiem, że polecacie klubowicza z Babic, nawet z nim dziś rozmawiałem ale z Wilanowa, gdzie mieszkam to jednak kawał drogi jest, dlatego szukam jeszcze czegoś w okolicach Mokotowa/Ursynowa/Konstancina itp.
Na liście warsztatowej kilka osób polecało warsztat w Piasecznie na Okulickiego ale ostatnie rekomendacje pochodzą z 2008 roku a wiadomo jak to z warsztatami jest...
Czy ktoś korzystał z ich usług ostatnio? Warto dostawić tam Roverka? A może polecicie zupełnie inny warsztat w okolicach południowej Warszawy?
z góry dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez thef Pią Lis 19, 2010 15:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 19:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 12:41
Witam jakby ktoś był zainteresowany to niedawno otworzyłem warsztat w Ursusie i serdecznie zapraszam gdyby ktoś był ciekaw cen to kliknijcie www.mstechnik.dbv.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum