Wysłany: Nie Paź 25, 2009 07:06 [Freelander] Stuknięcie i wycie
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Witam
Mam tak jakby jedno stuknięcie na jedynce przy dynamiczniejszym ruszaniu a później jest ok podczas jazdy samochód dość głośno chodzi i słychać wycie na rozgrzanym silniku, dodatkowo powyżej 100 km/h ma drgania i podczas zwalniania także drga, najgłośniej wszystko słychać przy zwalnianiu bo nie zagłuasza silnik, wycie jest także na luzie przy zwalnianiu więc chyba nie jest to problem z reduktorem Dodam że najechałem na dość spory kamień. Proszę o pomoc
P.s.
Poducha mostu wymieniona
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 20:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 07:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pora sprawdzic podpory wału, miałem podobne objawy i wymiana pomogła, ale wymieniaj obie naraz, mnie mechanik powiedział że jedna padła to wymieniłem jedną a po 2 miechach musiałem wymieniać drugą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum