Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 16:43 [r200] Zmiana zawieszenia na MG ZR
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1997
Witam, mam pewien pomysł aby wymienić moje pływające miękkie zawieszenie na zawias z MG ZR, tylko teraz pytanie; czy to prawda, że mg miały seryjnie niższe i sztywniejsze zawieszenie niż r200? Czy może są one takie same? Chce się upewnić, żeby nie wydawać pieniędzy w błoto. Z góry dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 16:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Miękkie pływające zawieszenia w R200 Pierwsze słyszę, R200 jest dość mocno twardy.
Jeśli chodzi o zawiechę w MG ZR, to tak tam występowało dużo twardsze i bardziej obniżone względem R200.
Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 21:24 Re: [r200] Zmiana zawieszenia na MG ZR
a ja mam z kolei inny problem.mozna powiedziec w druga strone!!!otoz nabylem rovera 200
1,4 v8 z 99r. nie zwrocilem uwagi przy kupnie ze ma sprotowe zawieszenie byl niski ale myslalem co tam... ale gdy przyjechalem nim do domku okazalo sie iz nie moge podjechac w brame i wieszam sie w polowie samochodu i teraz bardzo pragne podniesc go z powrotem!!!!teraz pytanie jak mam to zrobic czy kupic same sprezyny czy razem z amorami(z tego co wiem amory sa normalne nie sportowe)i co mam zrobic z tymi sportowymi jesli to ma znaczenie maja niebieski kolor:)pomozcie prosze bo sie wykoncze nerwowo!!!
a jakie to sa seryjne niewiem jakies numery serie jak ja to znajde moze uzywane jesli masz na tyl dwie to za ile i czy sa normalne:)i niewiem za ile mam sprzedac potem te nieszczesne sportowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum