Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 13:05 Dywaniki do R200/25/MG ZR i R400/45/MG ZS
Może kogoś zainteresuje informacja, że w Rimmerbros dostępne są oryginalne dywaniki (ciemnoszare i beżowe) w przystępnej cenie - niecałe 10 funtów za kpl.
Czekam na maila z podanymi kosztami przesyłki. Mam nadzieję, że nie przekroczy wartości przedmiotu....
[ Dodano: Wto Kwi 07, 2009 15:52 ]
Tylko czy jesteś pewni, że ona pasują na NASZĄ stronę? Czy nie powinny mieć odwrotnego kształtu? Tzn. lewy taki jak prawy i odwrotnie?
[ Dodano: Wto Kwi 07, 2009 16:02 ]
Tak sobie pooglądałam różne dywaniki i te są chyba jednak o.k.
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 15:41
PTE napisał/a:
Tylko czy jesteś pewni, że ona pasują na NASZĄ stronę? Czy nie powinny mieć odwrotnego kształtu? Tzn. lewy taki jak prawy i odwrotnie?
Na nasza strone sa tylko "Sandstone Beige"... ale w pozostałych jest adnotacja: "Could be modified/cut to fit RHD.".
Ktos wie jak takie "docinanie" wyglada ? Są wytłoczone elementy ktore sie odcina, czy robi sie to we wlasnym zakresie i w/g uznania ?
Dołączajac sie do pytania wrc_fan. Tylko jedne z wymienionych dywanikow sa dedykowane dla R200. Czy Streetwise i R25 maja inny kształt podlogi czy mozna w ciemno brac dla R25 i zastosowac w R200 ?
Cena przesyłki, moim zdaniem, zaporowa: 30 funtów. Poniżej wklejam odpowiedź (nie śmiać się z mojego angielskiego ) :
Thanks for the email, these mats are priced at ?6.50+vat and the shipping direct to Poland would be approx ?29.85+vat.
Regards
Rimmer Bros Ltd.
monika wrote:
>
>
> Hi! I want to buy this product - Part No. EAH105290LNF <http://www.rimmerbros.co.uk/cgi-bin/rimmer?findpart&PartID=EAH105290LNF&Page=mg_rover/mgzr_rover_25_streetwise>
> Do extradition proceedings be possible for Poland? Would be what cost?
...albo zebrać więcej chętnych Ja bym się pisał na te ciemne. Szkoda, że logo R a nie MG, ale jestem w stanie to zaakceptować Tak sobie pomyślałem, że może któryś z klubowiczów, siedzących w UK może pomóc. Wtedy wysyłka na terenie UK jest napewno tańsza, a dywaniki można wysłać prywatnie do PL za mniejsze pieniądze...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To co robimy? Czekamy, aż znajdzie się ktoś z Królestwa i nas poratuje?
Czy robimy listę i po zebraniu chętnych kontaktujemy się nimi i pytamy ponownie ile kosztowałoby wysłanie iluś tam sztuk?
Jestem w stanie zaakceptować koszt przesyłki do połowy wartości dywaników. Jeśli wyjdzie drożej to wolę kupić u Tomiego i dofinansować rodzimych przedsiębiorców.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum