_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Bede na 20, herbate chcialem z gasto magic service`u zalawic, ale wczoraj nie dalem rady ogarnac przed spotem we Wloclawku termosa, a w niedziele maja zamkniete. Moze na nastepny spot.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
ja dzis odpuszczam, bo czuje sie jeszcze podle i to nie z powodu upodlenia wlasnego, ale nabytego, tzn krotko i mniej zawile mowiac nabawilem sie influenza i posiedze dzis w dokmu nadrobie zaleglosci.
Sorki zabciu ale dzis nie podjade, wiec z tym przodem albo ktos inny doswiadczony w zdejmowaniu zderzakow ci pomoze, albo za tydzien
3majcie sie cieplo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dzięki za info, właśnie zobaczyłem podpis pod tematem, że parking C poziom +1
(nie wiem czy ten dopisek był cały czas czy pojawił się niedawno )
do zobaczenia na miejscu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum