Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!!Mam problem tego typu.Kiedy odpale auto obroty silnika falują, auto pracuje nie równo, wydaje mi sie również ze straciło delikatnie moc!!Kiedy silnik jest ciepły zachowuje sie identycznie.Skakanie obrotów silnika wyczówalne jest również podczas jazdy!Co to może być??Prosze o pomoc.Z góry dziekuje serdecznie!!!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 21:51, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 20:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zaczął bym od wizyty na Testbooku bo jeśli to świece, przewody czy cewki to pokaże wypadające zapłony. Świece są niby na 100tys km ale przeważnie wytrzymują nieco krócej....pod warunkiem oczywiście że ma takie jak trzeba. Widzę że mieszkasz w UK więc nie będziesz miał problemów z komputerem do tego auta.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Spoko Remo!!Napewno zaczne od tego jak ty mi powiedziałeś!Ale swiece myśle że raczej też wymienimy.No oczywiście że szefunciu mi pomoże!!Byłbym wdzięczny!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum