Pomógł: 8 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 125 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 15:41 [R420Di 96r] wymiana amortyzatorów - co oprócz amorków??
Witam,
przymierzam się do wymiany amortyzatorów, przód+tył. Zakupię prawdopodobnie amorki kayaba. Czy oprócz amorków trzeba się z góry, na wszelki wypadek, w coś zaopatrzyć? Jakieś gumki, osłony, odboje?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 15:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 19:56
Lepiej tak, bo np może się okazać że nie ma odboi wcale , albo że jest tylko jeden tak było w moim przypadku. Więc dopiero później dokupiłem oba odboje , miałem je jeszcze w tym roku zamontować ale czas zleciał, więc odkładam na następny rok.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 19:58 Re: [R420Di 96r] wymiana amortyzatorów - co oprócz amorków??
laskarm napisał/a:
Witam,
przymierzam się do wymiany amortyzatorów, przód+tył. Zakupię prawdopodobnie amorki kayaba. Czy oprócz amorków trzeba się z góry, na wszelki wypadek, w coś zaopatrzyć? Jakieś gumki, osłony, odboje?
Pozdrawiam
z przodu oslony i odboje to napewno ale nie wiem czy nie trza mocowania amorka przypadkiem ale to mozna sprawdzic przy wymianie
Pomógł: 8 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 125 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 20:25
OK dzięki macie po punkciku
a te odboje i osłony dostanę bez problemu w dowolnym motoryzacyjnym?? Dobiorą mi bez problemu do modelu auta czy muszę podać dokładne wymiary?? A jaki jest mniej więcej koszt?? Z tyłu też potrzebuję te elementy??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum