Wysłany: Sob Paź 31, 2009 20:10 [rover 200] nawiew ?
witam mam problem "rosieje" mi prawa szyba poniewaz nie wieje mi powietrze dokladnei z tego oznaczonego na zdjeciu czerwonego ....... jak sie do tego dobrac ?naprawic?
http://img682.imageshack....84/pa240802.jpg
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 20:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kombinowalem z ta kratka ale nie duzo,bo chyba zbytnio nie da sie nic z ta kratka zrobic....nie wiem zreszta, a co do filtru to ja nie wymienialem, kupilem samochod jakies kilkanascie ms temu....z tym ze z lewej strony wieje normalnie.
tak sie zastanawialem czy to nie wina lisci, na parkingu spadaly czesto, jak wlaczalem wczesmniej to z kratek lecialy przekwitniete biale platk z wisni ....
ps jak powinna byc ustawiona cyrkulacja prawidlowo ?
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 103 Skąd: nowy sącz
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 09:23
legacy napisał/a:
kombinowalem z ta kratka ale nie duzo,bo chyba zbytnio nie da sie nic z ta kratka zrobic....nie wiem zresztą
legacy proponuje zanim zmienisz filtr abyś bez ponoszenia kosztów podważył czymś kratkę wraz z obudową bo nie jest ona mocowana na śrubkach tylko wciskana wyciągnął ją i zobaczył czy zapadka od przepływu powietrza w obudowie kratki się porusza kręcąc pokrętełkiem (otwarcie/zamknięcie przepływu nadmuchu) z obudowy kratki. Życzę powodzenia, a jak to nie kratka to wtedy filtr pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum