Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:23 [R216Gti 1.6 16v 122KM 92r] Gdzie znajdę termostat?
Kupiłem sobie aby go wymienić ale jak spojrzałem na ten silnik to zgłupiałem gdzie toto może być Potrzebne są jakieś specjalne narzędzia do wymiany termostatu? No i ile płynu ucieka? Bo nie wiem czy podstawiać gdzieś mu tam jakąś miske czy olać to.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
yezozwierz, może zajrzyj do RAVE. Masz go do ściągnięcia ze strony klubowej.
Oj, przepraszam za problem ale co to RAVE? Wpisuje w szukajce na stronie ale nic nie może mi znaleźć takiego. Nie czaję jeszcze dobrze funkcjonowania tego wszystkiego tutaj
Jest to instrukcja serwisowa po angielsku. Do pobrania tutaj http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#30
Tam znajdziesz wszystko, co dotyczy Twojego auta. Tzn. mam taką nadzieję, bo szczerze mówiąc to nie wiem co z Twoim silnikiem
W każdym razie nie zaszkodzi to mieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum