Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!
Zabrałem się za wyminę zegarka na drewniany (zamówiony z allegro) i tu psikus. Mój zegarek ma mały wyświetlacz a ten zakupiony sporo większy. Czy w 600 był jakiś wyświetlacz od kompa Na youtube http://www.youtube.com/watch?v=G8f6RikrUBY widać ten rozbudowany wyświetlacz, da radę to jakoś podłączyć
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 06, 2011 22:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 23:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pino, Problem w tym że mam właśnie 2 różne w ręce! I ten większy ma ok 10 znakowy wyświetlacz.
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 00:05 ]
Oznaczenie rozbudowanego Lucas 36DU 53872972B
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 00:16 ]
Z tego co wynorałem w RAVE to wyświetlacz od radia firmowego chyba... Ktoś potwierdzi
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 00:26 ]
Szperactwo dalsze i jest układ kabli może uda się to jakoś uruchomić, przynajmniej w kwestii godziny, może będzie witał napisem ROVER może może może ma ktoś taki budzik
RoBBoD, Zegarek jest do wersji z radem fabrycznym, zegarek dziala wtedy jako wyswietlacz do radia, potrzebna jest czarna waska wtyczka niestety ale w wersji z malym wyswietlaczem tej wtyczki nie ma i raczej go nie podlaczysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum