Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1993
Witam
mam taki maly problem z podsufitka w moim rowerze..
wyglada to tak ze odkleila sie i wyglada to teraz jak jakis baldachim i mam pytanie czy ktos z was mial taki problem i czy moze wiecie czy sa jakies specjalne kleje do tego i czy sa jakies problemy zeby ja zdjac?
dzieki z gory
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 06, 2011 19:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 20:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 11:02
kleje są ale niewiele daje przyklejanie starej podsufitki, w 99 przypadków na 100 kończy się to plamami i garbami na materiale, najlepsze wyjście to wyjęcie podsufitki i wymiana materiału na nowy
co do wyjęcia to jest tochę zabawy ale da się zrobić, trzeba poodkręcać wszystko co jest przyczepione do podsufitki (uchwyty, daszki p słoneczne itd) zdjąć uszczelki z górnej krawędzi drzwi i osłony słupków i podsufitka schodzi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum